Salat med asparges og rygeostcreme

10 personer

Billedet er på vej

20 hvide asparges fra Samsø eller Fyn
vand, salt

1 lille hovedsalat eller et par håndfulde frisk spinat
En god håndfuld håndplukkede urter
400 g bælgede ærter
50 g solsikkekerner
lidt olie

Dressing:
200 g rygeost fra Glud Mejeri
2 dl. creme fraiche
4-6 radiser
et bundt purløg
lidt salt og peber

1. Skræl asparges og knæk det nederste af dem af
2. Kog dem i letsaltet vand 5-6 minutter
3. Dryp dem af og skær dem halvt over på skrå
4. Skyl salat og urter, riv salaten i mindre stykker og vend det sammen
5. Anret salatblandingen på et fad og strø asparges og ærter ud over med løs hånd
6. Rist solsikkekerner let på panden i en smule olie
7. Lad dem køle af på fedtsugende papir
8. Drys dem over salaten

Rygeostsalat.
1. Rør rygeosten med creme fraiche til blandingen er jævn og cremet
2. Skyl radiserne og skær dem i tynde skiver
3. Bland dem i cremen sammen med klippet purløg
4. Smag rygeostsalaten til med lidt salt og peber
5. Server den som dressing til den grønne salat.

Print Friendly

18 kommentarer til Salat med asparges og rygeostcreme

  1. Pingback: water ionizer plans

  2. Pingback: paypal loans

  3. Pingback: pay per day loan plans

  4. Pingback: bottled alkaline water

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: water ionizer

  7. Pingback: here

  8. Pingback: pay plan

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: click here

  12. Pingback: he has a good point

  13. Pingback: right here

  14. Pingback: Greg Thmomson

  15. Pingback: gmail login

  16. Pingback: gmail.com login

  17. Pingback: gmail sign in inbox gmail account

  18. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.