Kylling – suppe

2 kyllinger parteres i brystfileter, lår, vinger og skrog.

Suppe/fond
2,5 l vand
Kyllingeskrog, vinger og evt. fedt, skind eller andet, der er skåret fra.
2 laurbær blade
20 peberkorn
Porretop
2 løg
2 kviste løvstikke

  1. Kom vand og kyllingerester i en gryde og lad det koge op
  2. Skum urenheder væk.
  3. Kom resterende ingredienser i – alle grønsagsrester kan bruges
  4. Skum urenheder væk.
  5. Kog et par timer
  6. Si suppen og smag til med salt.

Suppen kan bruges som grundingrediens i fx ærtesuppe, kartoffelsuppe, peberfrugtsuppe eller som grundingrediens til en sovs.
Når suppen er afkølet fryses den ned i dobbelte plastposer i passende portioner.
Frys kyllingebryster ned for sig og lår ned for sig.

Print Friendly

17 kommentarer til Kylling – suppe

  1. Pingback: alkaline water brands

  2. Pingback: water ionizer plans

  3. Pingback: pay per day loan plans

  4. Pingback: paypal loans

  5. Pingback: loan payment plan

  6. Pingback: website

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: alkaline water

  10. Pingback: insurance resources

  11. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  12. Pingback: weblink

  13. Pingback: learn more

  14. Pingback: Greg Thmomson

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: www.gmail.com login

  17. Pingback: search all craigslist

Der er lukket for kommentarer.