Mad – med omtanke
Mad og bæredygtighed – at holde hus med miljøet
Hop til indhold
  • Velkommen
  • Nyheder
    • Ribskage
    • Opskrifter fra Irsk aften
    • Flexitar
  • Vinter
    • Brød og bagværk ➢
      • Irske Muffins
      • Ristede brødtern til salater eller supper
      • Tynde sprøde kartoffelbrød
    • Drikke ➢
      • Varm æbledrik
    • Fisk ➢
      • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
    • Frugt
      • Appelsinsalat
      • Kanel-æble pandekager
      • Æbleringe med vanillecreme.
    • Grønsager ➢
      • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
      • Krydderurte-pandekager med svampefyld
      • Kål Salat
      • Pastasalat med rødkål
      • Pralbønner i ovnkartofler
      • Æble-sellerisalat
    • Kartoffel ➢
      • Jensens Fristelse
      • Bagt kartoffel med krydderurtemos og fløde
      • Grøn kartoffelsalat
      • Grøntsager med kartoffellåg og fisk
      • Kartoffel-tapas
      • Kartofler med spidskommen
      • Spinatkartofler
      • Varm kartoffelsalat
    • Kød ➢
      • Citronkylling med rodfrugter
      • HOT POT
    • Opskrifter med kun lidt kød ➢
      • HOT POT
    • Ris, pasta, perler ➢
      • Kornotto
      • Perlegrød med variationer
    • Sovs ➢
      • Estragon sovs
      • Tomat-løg sovs
      • Urtesovs
  • Forår
    • Brød ➢
      • Knækbrød med rødbeder
    • Fisk ➢
      • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
    • Frugt ➢
      • Rabarber med skovmærkecreme
    • Grønsager ➢
      • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
    • Kartofler ➢
      • Grøn kartoffelsalat
      • Kartoffel-porre suppe
      • Varm kartoffelsalat
    • Kød ➢
      • Kødboller med perler
    • Opskrifter med kun lidt kød ➢
      • Flexitar
    • Ris, pasta, perler ➢
      • Fuldkornsris med gurkemeje
    • Vilde urter ➢
      • Rabarber med skovmærkecreme
      • Skvalderkålsfrikadeller
    • Æg ➢
      • Asparges med æggecreme
      • Æg i kokotte med spinat og svampe
  • Sommer
    • Brød og bagværk ➢
      • Ristede brødtern til salater eller supper
      • Tærte med squash, slikærter og lufttørret skinke
    • Fisk ➢
      • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
      • Grøntsager med fisk og kartoffelåg
    • Frugt ➢
      • Bærsalater
      • Ribskage
      • Skyr med bær og honningristede nøddemusli
    • Grønsager ➢
      • Fyldte squash
      • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
      • Grønsags-lagkage med kold sauce.
      • Gulerødder med persille
      • Lasange med squash
      • Majskolber med persillepesto
      • Grønne bønner med sesamdrys
    • Kartofler ➢
      • Kartoffel-tapas
      • Kartoffeltårn
      • Kartoffelrøsti
    • Kød ➢
      • Tandoripaneret kyllingebryst
    • Opskrifter med kun lidt kød ➢
      • HOT POT
    • Ris, pasta, perler ➢
    • Salat ➢
      • Morgenfruesalat
      • Salat med ristede brødterninger og kartofler
      • Salat med lufttørret, sprød skinke
    • Sovs ➢
      • Urtesovs
    • Suppe ➢
      • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
      • Kylling – suppe
      • Tomat – pebersuppe
  • Efterår
    • Brød ➢
      • Irske Muffins
      • Pandekager med kålfyld
    • Fisk ➢
      • Grønsager med fisk og kartoffellåg
      • Røget makrel med urter
    • Frugt ➢
      • Hybenchutney med blommer og æbler.
    • Grønsager ➢
      • Bagt rødbedesalat
      • Grønsags-spaghetti
      • Kålpakker
      • Pastasalat med rødkål
    • Kartofler ➢
      • Persillepesto
      • Pralbønner i ovnkartofler
    • Kød ➢
      • Citronkylling med rodfrugter
      • Kål i karry med hakket kød
    • Opskrifter med kun lidt kød ➢
      • Jensens Fristelse
      • HOT POT
      • Pralbønner i ovnkartofler
      • Kornotto
    • Ris, pasta, perler ➢
      • Perlekål med nødder
      • Kornotto
    • Salat ➢
      • Salat af kål med purløgsdressing
      • Sensommersalat
    • Suppe ➢
      • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
      • Kylling – suppe
      • Tomat – pebersuppe
  • Til mange
    • Til grillen ➤
      • Gryderøgning – Havørred
      • Små rodfrugtpandekager
      • Mad i wok eller gryde
      • Salat af spæde skud med sennepsdressing
      • Salat med asparges og rygeostcreme
      • Rabarberdessert med skovmærkecreme
      • Eksperimenter – Surprise pølser
      • Mad bagt eller stegt i gløderne fra bål eller på grillen
      • Langtidshævet brød.
    • Forret ➢
      • Sejfilet med persillefrakke og tynde kartoffelbrød
    • Hovedret ➢
      • Ovnbagt laks med porrer
      • Kødboller med perler og grøntsager – tomatsovs – kartofler med spidskommen
      • Tandorikylling med tomatlasange og salat
    • Dessert ➢
      • Perledessert med bærkompot – Is
    • Tilbehør ➢
      • Kål Salat
      • Estragonsovs
      • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
      • Gulerødder med persille
      • Kogte majs med persillepesto
      • Salat af kål med purløgsdressing
      • Salat med ristet pære
      • Sensommersalat
      • Æblesalat med perler
  • Sæson
  • Baggrund og principper
    • Beskrivelse af projektet
    • Principper bag “Mad og Bæredygtighed”
    • Hvem er vi?
  • Mere viden
    • Bæredygtighed, forbrug og etik.
    • En fødevares livscyklus
    • Fisk
    • Gode link og inspiration
    • Hygiejne og mikroorganismer
    • Indkøb og mærkning
    • Klimapårvirkning fra køkkenmaskiner
    • Kogebøger
    • Madpyramiden og klimabelastningen
    • Smagens værktøjskasse
    • Sådan spiser du klimavenligt
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • Pralbønner i ovnkartofler
    • Teknikker
    • Viden
  • Hands on kursus ➢
    • Kurser om mad og bæredygtighed kan bestilles
← Pralbønner i ovnkartofler
Flexitar →

Kornotto

Udgivet den 19. september 2018 af Kirsten Jensen

Kornotto

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.
← Pralbønner i ovnkartofler
Flexitar →
  • Indlæg

    • september 2019 (1)
    • juli 2019 (1)
    • maj 2019 (1)
    • april 2019 (3)
    • september 2018 (6)
    • august 2014 (1)
    • maj 2013 (1)
    • april 2013 (2)
    • marts 2013 (1)
    • januar 2013 (2)
    • december 2012 (5)
    • oktober 2012 (2)
    • august 2012 (2)
    • juli 2012 (2)
    • Velkommen
    • Nyheder
      • Ribskage
      • Opskrifter fra Irsk aften
      • Flexitar
    • Vinter
      • Brød og bagværk ➢
        • Irske Muffins
        • Ristede brødtern til salater eller supper
        • Tynde sprøde kartoffelbrød
      • Drikke ➢
        • Varm æbledrik
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
      • Frugt
        • Appelsinsalat
        • Kanel-æble pandekager
        • Æbleringe med vanillecreme.
      • Grønsager ➢
        • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
        • Krydderurte-pandekager med svampefyld
        • Kål Salat
        • Pastasalat med rødkål
        • Pralbønner i ovnkartofler
        • Æble-sellerisalat
      • Kartoffel ➢
        • Jensens Fristelse
        • Bagt kartoffel med krydderurtemos og fløde
        • Grøn kartoffelsalat
        • Grøntsager med kartoffellåg og fisk
        • Kartoffel-tapas
        • Kartofler med spidskommen
        • Spinatkartofler
        • Varm kartoffelsalat
      • Kød ➢
        • Citronkylling med rodfrugter
        • HOT POT
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • HOT POT
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Kornotto
        • Perlegrød med variationer
      • Sovs ➢
        • Estragon sovs
        • Tomat-løg sovs
        • Urtesovs
    • Forår
      • Brød ➢
        • Knækbrød med rødbeder
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
      • Frugt ➢
        • Rabarber med skovmærkecreme
      • Grønsager ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
      • Kartofler ➢
        • Grøn kartoffelsalat
        • Kartoffel-porre suppe
        • Varm kartoffelsalat
      • Kød ➢
        • Kødboller med perler
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • Flexitar
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Fuldkornsris med gurkemeje
      • Vilde urter ➢
        • Rabarber med skovmærkecreme
        • Skvalderkålsfrikadeller
      • Æg ➢
        • Asparges med æggecreme
        • Æg i kokotte med spinat og svampe
    • Sommer
      • Brød og bagværk ➢
        • Ristede brødtern til salater eller supper
        • Tærte med squash, slikærter og lufttørret skinke
      • Fisk ➢
        • Fiskekarbonader og fiskefrikadeller
        • Grøntsager med fisk og kartoffelåg
      • Frugt ➢
        • Bærsalater
        • Ribskage
        • Skyr med bær og honningristede nøddemusli
      • Grønsager ➢
        • Fyldte squash
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Grønsags-lagkage med kold sauce.
        • Gulerødder med persille
        • Lasange med squash
        • Majskolber med persillepesto
        • Grønne bønner med sesamdrys
      • Kartofler ➢
        • Kartoffel-tapas
        • Kartoffeltårn
        • Kartoffelrøsti
      • Kød ➢
        • Tandoripaneret kyllingebryst
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • HOT POT
      • Ris, pasta, perler ➢
      • Salat ➢
        • Morgenfruesalat
        • Salat med ristede brødterninger og kartofler
        • Salat med lufttørret, sprød skinke
      • Sovs ➢
        • Urtesovs
      • Suppe ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Kylling – suppe
        • Tomat – pebersuppe
    • Efterår
      • Brød ➢
        • Irske Muffins
        • Pandekager med kålfyld
      • Fisk ➢
        • Grønsager med fisk og kartoffellåg
        • Røget makrel med urter
      • Frugt ➢
        • Hybenchutney med blommer og æbler.
      • Grønsager ➢
        • Bagt rødbedesalat
        • Grønsags-spaghetti
        • Kålpakker
        • Pastasalat med rødkål
      • Kartofler ➢
        • Persillepesto
        • Pralbønner i ovnkartofler
      • Kød ➢
        • Citronkylling med rodfrugter
        • Kål i karry med hakket kød
      • Opskrifter med kun lidt kød ➢
        • Jensens Fristelse
        • HOT POT
        • Pralbønner i ovnkartofler
        • Kornotto
      • Ris, pasta, perler ➢
        • Perlekål med nødder
        • Kornotto
      • Salat ➢
        • Salat af kål med purløgsdressing
        • Sensommersalat
      • Suppe ➢
        • Grov ærtepure og ærtesuppe med karrytop
        • Kylling – suppe
        • Tomat – pebersuppe
    • Til mange
      • Til grillen ➤
        • Gryderøgning – Havørred
        • Små rodfrugtpandekager
        • Mad i wok eller gryde
        • Salat af spæde skud med sennepsdressing
        • Salat med asparges og rygeostcreme
        • Rabarberdessert med skovmærkecreme
        • Eksperimenter – Surprise pølser
        • Mad bagt eller stegt i gløderne fra bål eller på grillen
        • Langtidshævet brød.
      • Forret ➢
        • Sejfilet med persillefrakke og tynde kartoffelbrød
      • Hovedret ➢
        • Ovnbagt laks med porrer
        • Kødboller med perler og grøntsager – tomatsovs – kartofler med spidskommen
        • Tandorikylling med tomatlasange og salat
      • Dessert ➢
        • Perledessert med bærkompot – Is
      • Tilbehør ➢
        • Kål Salat
        • Estragonsovs
        • Grønkålssalat med frugter og cashewnødder
        • Gulerødder med persille
        • Kogte majs med persillepesto
        • Salat af kål med purløgsdressing
        • Salat med ristet pære
        • Sensommersalat
        • Æblesalat med perler
    • Sæson
    • Baggrund og principper
      • Beskrivelse af projektet
      • Principper bag “Mad og Bæredygtighed”
      • Hvem er vi?
    • Mere viden
      • Bæredygtighed, forbrug og etik.
      • En fødevares livscyklus
      • Fisk
      • Gode link og inspiration
      • Hygiejne og mikroorganismer
      • Indkøb og mærkning
      • Klimapårvirkning fra køkkenmaskiner
      • Kogebøger
      • Madpyramiden og klimabelastningen
      • Smagens værktøjskasse
      • Sådan spiser du klimavenligt
        • Opskrifter med kun lidt kød ➢
          • Pralbønner i ovnkartofler
      • Teknikker
      • Viden
    • Hands on kursus ➢
      • Kurser om mad og bæredygtighed kan bestilles
  • Tags

    • Forår
    • Mad til mange
    • Sommer
Mad – med omtanke
Drevet af WordPress.