Asparges med æggecreme

Til 4 personer
16 asparges – grønne og hvide
Vand + salt

3 æg
2 forårsløg4 spsk. flødeost eller creme fraiche
2 spsk. persille
1 tsk. groft salt
5 drej peber

Pynt : Lidt persille.

1. Asparges skylles og knækkes ved roden
2. Hvide asparges skrælles og koges i letsaltet vand i ca. 6 min.
3. Hæld aspargesvandet over de grønne asparges og lad dem trække heri i ca. 10 min.
4. Kog æggene hårdkogte – ca. 9 min., hæld koldt vand over og pil dem
5. Æggene hakkes groft evt. i æggedeler
6. Rengør forårsløg og skær dem i ca. ½ cm. tykke skiver
7. Rengør persille og hak den
8. Bland, cremefraiche, persille, forårsløg, salt, peber og æg sammen
9. Asparges anrettes på tallerken med æggecreme over og serveres med persilletop og fuldkornsbrød.

 

Print Friendly

16 kommentarer til Asparges med æggecreme

  1. Pingback: bottled alkaline water

  2. Pingback: water ionizer loans

  3. Pingback: paypal loans

  4. Pingback: water ionizer payment plan

  5. Pingback: electricity

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: alkaline water

  8. Pingback: read more

  9. Pingback: water ionizer

  10. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  11. Pingback: click this

  12. Pingback: this post

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail.com login

  15. Pingback: gmail to check your gmail

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.