Tynde sprøde kartoffelbrød

Til 4 personer:

Dej:
10 g gær
1½ dl lunkent vand.
½ tsk salt
3 spsk. olivenolie
ca. 250 g durrummel

Dej 2:
Fuldkornstortillas kan bruges i stedet.

Fyld:
2 fed hvidløg
4 kartofler
olivenolie
flaget salt
rosmarin eller oregano

1. Opløs gæren i vandet.
2. Tilsæt salt og olie.
3. Tilsæt melet lidt efter lidt og ælt godt.
4. Hæver til dobbelt størrelse.
5. Del dejen i 4 stykker og rul tyndt ud i aflange brød. Læg dem på bagepapir.
6. Pres hvidløgene og gnid brødene med det.
7. Skær kartofler i tynde skiver med en kartoffelskræller. Tør dem af.
8. Læg skiverne taglagte på brødene og pensl med olie.
9. Drys med salt og krydderurter.
10. Bages i ovnen ved 225° i ca. 7 min. til de er gyldne.

Print Friendly

13 kommentarer til Tynde sprøde kartoffelbrød

  1. Pingback: water ionizer

  2. Pingback: bottled alkaline water

  3. Pingback: view more

  4. Pingback: water ionizer loans

  5. Pingback: alkaline water

  6. Pingback: cheap car insurance

  7. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  8. Pingback: see

  9. Pingback: here

  10. Pingback: Greg Thmomson

  11. Pingback: gmail.com login

  12. Pingback: gmail sign in

  13. Pingback: search all craigslist

Der er lukket for kommentarer.