Skvalderkålsfrikadeller

skvalderkål tæt (2)

 

 

 

 

 

1 ltr. skvalderkålsblade

1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt

1 dl. nødder
1 stort æg
1 dl. minimælk
150 g havregryn
1 spsk. hvedemel
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. reven muskatnød
Salt og peber
Smør / olie til stegning

1. Fjern stilke fra skvalderkålen
2. Rengør alle grønsager og hak det fint evt. i minihakker sammen med nødderne
3. Svits kål og løg i olie, tilsæt salt
4. Hæld blandingen over i en si og lad det dryppe af
5. Kom den i en skål og bland æg, mælk, havregryn, mel og krydderier i.
6. Lad farsen trække i køleskab i 20 min.
7. Form frikadeller og steg dem på panden i smør / olie ca. 10 min. på hver side

Print Friendly

15 kommentarer til Skvalderkålsfrikadeller

  1. Pingback: adventure maps

  2. Pingback: water ionizer pay plan loans

  3. Pingback: pay per day loan plans

  4. Pingback: pay per day loans plan

  5. Pingback: alkaline water brands

  6. Pingback: loan payment plan

  7. Pingback: water ionizer

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: click here

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: great post to read

  12. Pingback: Greg Thmomson

  13. Pingback: gmail sign in

  14. Pingback: gmail login page

  15. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.