Kødboller med perler

Til 4 personer.

400 g hakket kød (gris, okse, lam, kalv eller blanding)
2 dl. perlespelt
1 løg
100 squash
100 gulerødder
2 æg
½ dl minimælk
1 spsk. salt
5 drej peber

Til kogning:
½ l. vand
1 dl. ketchup
1 fed hvidløg
1 spsk. salt
5 drej peber

1. Rengør alle grønsager
2. Skær dem i mindre stykker og hak dem fint i en minihakker
3. Rør det hakkede kød med perlespelt, grønsager, æg, mælk, salt og peber
4. Lad farsen hvile i hvile i køleskab
5. Kog vand, ketchup, hvidløg, salt og peber sammen i en pande.
6. Form kødboller og kog dem i panden med låg på.
7. Vend efter ca. 5 min. og kog på den anden side også.

Print Friendly

16 kommentarer til Kødboller med perler

  1. Pingback: water ionizer loans

  2. Pingback: pay per day loan plans

  3. Pingback: bottled alkaline water

  4. Pingback: loan payment plan

  5. Pingback: pennsylvania energy choices

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: view website

  8. Pingback: http://makemoney.camkingz.com/

  9. Pingback: http://webkingz.camkingz.com/

  10. Pingback: right here

  11. Pingback: alkaline water

  12. Pingback: do you agree

  13. Pingback: Greg Thmomson

  14. Pingback: gmail sign in

  15. Pingback: gmail sign in

  16. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.