Bærsalater

Bærsalat
Til 4 personer
150 g. perlerug
100 g. ribs og solbær
3 forårsløg

Til dressing:
2 spsk. rapsolie
1½ spsk. mørk balsamicoeddike
2 tsk. flydende honning
Salt og peber
Evt. 10 kvanfrø

250 g. salat
3 kviste bredbladet persille

1. Skyl perlerugen og kog den efter pakkens anvisninger
2. Rengør alle grønsager og frugter
3. Rib stilken af solbær og ribs med en gaffel
4. Snit forårsløg i mindre stykker
5. Rør ingredienser til dressingen sammen
6. Vend den afkølede perlerug, bær og forårsløg i dressingen
7. Slyng væde fra salaten og skær den i mindre stykker og fordel på et fad
8. Vend bær og grønsagsblandingen over
9. Pynt med bredbladet persille

Jordbærsalat
Til 4 personer

500 g. grønne asparges
250 g. jordbær
100 g. babyspinat
1 tsk. sorte sennepsfrø
3 spsk. rapsolie
2 spsk. mørk balsamicoeddike
salt og peber

1. Rengør alle grønsager og frugter
2. Knæk den træede ende af asparges og del dem i mindre stykker
3. Nip det grønne af på jordbær og del dem i kvarte
4. Slyng spinatens væde af
5. Rist sennepsfrøene på en tør pande, til de ”popper”
6. Pisk en dressing af olie og eddike, tilsæt sennepsfrøene og smag dressingen til med salt og peber

Jordbær kan erstattes af hindbær, brombær, melon m.v.

 

Print Friendly

15 kommentarer til Bærsalater

  1. Pingback: pay per day loans plan

  2. Pingback: water ionizer loans

  3. Pingback: pay day loans

  4. Pingback: bottled alkaline water

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: water ionizer loans

  7. Pingback: here

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: shop car insurance

  10. Pingback: right here

  11. Pingback: great post to read

  12. Pingback: Greg Thmomson

  13. Pingback: gmail login

  14. Pingback: gmail.com login

  15. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.