Gulerødder med persille

Til 4 personer.

400 g gulerødder
Stilke fra bredbladet persille
2 dl. vand
1 tsk. salt
 
Dressing:
1 stor håndfuld bredbladet persille
2 spsk. rapsolie
4 drej peber
½ tsk. salt 

  1. Rengør gulerødder og skær grove stykker på skrå.
  2. Kog gulerødder i letsaltet vand med persillestilke.
  3. Hæld dem i si og lad dem dampe tørre.
  4. Hak persille fint og bland med olie, salt og peber.
  5. Anret gulerødder i skål og hæld dressing over.

 

 

Print Friendly

17 kommentarer til Gulerødder med persille

  1. Pingback: paypal loans

  2. Pingback: pay day loans

  3. Pingback: water ionizer pay plan loans

  4. Pingback: bottled alkaline water

  5. Pingback: water ionizer

  6. Pingback: water ionizer payment plan

  7. Pingback: electricity

  8. Pingback: alkaline water

  9. Pingback: insurance resources

  10. Pingback: alkaline water

  11. Pingback: water ionizer

  12. Pingback: do you agree

  13. Pingback: see

  14. Pingback: Greg Thmomson

  15. Pingback: gmail.com login

  16. Pingback: www.gmail.com login

  17. Pingback: all of craigslist

Der er lukket for kommentarer.