Til 4 personer.
Dej:
4 æg
5 dl. minimælk
½ tsk. Salt
4 drej peber
2 dl. majsmel
2 dl. fuldkornsmel
lidt rapsolie til stegning.
- Pisk æggene luftige
- Tilsæt mælk, salt og peber
- Pisk mel i
- Dejen hviler
- Dejen bages til store pandekager. Beregn 1 dl. pr .pandekage. Rør i dejen hver gang, inden der tages af den
Man kan evt. skifte pandekager ud med fuldkornswraps
Fyld 1:
300 g. hvidkål
2 porre
2 røde pebre
1 dl. vand
salt, peber
140 g. majs.
- Skyl og snit kålen fint
- Rengør porren og skær den i ringe
- Rens peberfrugterne for stilk og kerner og skær dem i små terninger
- Damp alle grønsager i vand tilsat salt og peber i ca. 8 min.
- Fyldet rulles ind i pandekagerne.
250 g. hvidkål
1 æble
1 løg
2 spsk. olie
2 tsk. karry
½ spsk. friskrevet ingefær
½ tsk. salt
- Skær hvidkålen i meget tynde strimler
- Skær æble og løg i tynde skiver
- Svits karryen i olie på en pande
- Tilsæt ingefær og grønsager og svits dem bløde
- Smag til med salt
Fyld 3
Opskriften Kål i karry med hakket kød kan bruges som fyld til pandekager.
Dressing:
1 dl surmælksprodukt som fx ymer
½ fed presset hvidløg
salt og peber.
Pynt: Klippet purløg.
Pingback: water ionizer pay plan loans
Pingback: alkaline water brands
Pingback: pay day loans
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer loans
Pingback: alkaline water
Pingback: website
Pingback: here
Pingback: do you agree