Pandekager med kålfyld

Til 4 personer.

Dej:

4 æg
5 dl. minimælk
½ tsk. Salt
4 drej peber
2 dl. majsmel
2 dl. fuldkornsmel
lidt rapsolie til stegning.

  1.  Pisk æggene luftige
  2.  Tilsæt mælk, salt og peber
  3.  Pisk mel i
  4.  Dejen hviler
  5.  Dejen bages til store pandekager. Beregn 1 dl. pr .pandekage. Rør i dejen hver gang, inden der tages af den

Man kan evt. skifte pandekager ud med fuldkornswraps

Fyld 1:

300 g. hvidkål
2 porre
2 røde pebre
1 dl. vand
salt, peber
140 g. majs.

  1.     Skyl og snit kålen fint
  2.     Rengør porren og skær den i ringe
  3.     Rens peberfrugterne for stilk og kerner og skær dem i små terninger
  4.     Damp alle grønsager i vand tilsat salt og peber i ca. 8 min.
  5.     Fyldet rulles ind i pandekagerne.

Fyld 2:

250 g. hvidkål
1 æble
1 løg
2 spsk. olie
2 tsk. karry
½ spsk. friskrevet ingefær
½ tsk. salt

  1.     Skær hvidkålen i meget tynde strimler
  2.     Skær æble og løg i tynde skiver
  3.     Svits karryen i olie på en pande
  4.     Tilsæt ingefær og grønsager og svits dem bløde
  5.     Smag til med salt

Fyld 3
Opskriften Kål i karry med hakket kød kan bruges som fyld til pandekager.

Dressing:

1 dl surmælksprodukt som fx ymer
½ fed presset hvidløg
salt og peber.
Pynt: Klippet purløg.

Print Friendly

9 kommentarer til Pandekager med kålfyld

  1. Pingback: water ionizer pay plan loans

  2. Pingback: alkaline water brands

  3. Pingback: pay day loans

  4. Pingback: pay per day loans plan

  5. Pingback: water ionizer loans

  6. Pingback: alkaline water

  7. Pingback: website

  8. Pingback: here

  9. Pingback: do you agree

Der er lukket for kommentarer.