Opskrift til 4 personer
400 g. hakket kød (Kylling, gris, lam eller okse)
1 spsk. karry
2 spsk. rapsolie
1 stk. løg
1-3 fed hvidløg
½ tsk. chili
½ tsk. spidskommen
2 dl. vand
1 stk. spidskål / 500 g. hvidkål
1 porre
salt og peber
Tilbehør: Kartofler, fuldkornswrap, fuldkornsris eller fuldkornspasta.
- Rengør alle grønsager
- Svits kød og karry i olien ved høj varme til kødet har skiftet farve
- Tilsæt løg og porre i tynde strimler, finthakket hvidløg og chili, stødt spidskommen og vand
- Kog ved svag varme under låg i 15 minutter
- Snit spidskålen i brede strimler og kog den med i gryden i 10 minutter under låg ved svag varme
- Smag til med salt og peber og server med tilbehør.
Pingback: pay per day loans plan
Pingback: water ionizer
Pingback: alkaline water brands
Pingback: water ionizer
Pingback: electricity
Pingback: water ionizer payment plan
Pingback: alkaline water
Pingback: read more
Pingback: this post
Pingback: see
Pingback: Greg Thmomson
Pingback: gmail.com login
Pingback: gmail sign in inbox gmail account
Pingback: search all craigslist