Blogarkiv

Ny klimakogebog om asparges – spis grønsager i sæson

Der er kommet en ny kogebog hvor du kan finde retter med asparges  

Flere gallerier | 15 kommentarer

Lav din egen vanillesukker

Dette galleri indeholder 1 billede.

Når du har brugt en vanillestang er der stadig meget god smag tilbage i vanillehylstret. Du fylder et tæt glas med sukker og lægger vanillestangen heri.

Flere gallerier | 17 kommentarer

Fødevareministeriets klimakogebog

Dette galleri indeholder 1 billede.

Fødevareministeriet har udgivet en klimakogebog Link til kogebogen – klik her  

Flere gallerier | 17 kommentarer

Opskrifter til at bruge rester

Find gode opskrifter til at bruge dine rester på denne hjemmeside: http://www.stopspildafmad.dk/opskrifterograad.html  

Flere gallerier | 14 kommentarer

Partering af kylling

Dette galleri indeholder 5 billeder.

                                                             

Flere gallerier | 14 kommentarer

’Hands on Mad – med omtanke´

Dette galleri indeholder 7 billeder.

Arrangementer: Mere end 300 mennesker har nu afprøvet dele af Kalenderkogebogen – ‘Mad med omtanke’ i forbindelse med kursusforløb, arrangementer eller fællesspisningsaftener.   En tidlig julegave dumpede ned i postkassen hos borgerne i Hedensted Kommune i starten af december. Det … Læs resten

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Alt om kost

Dette galleri indeholder 2 billeder.

www.altomkost.dk er Fødevarestyrelsens hjemmeside om ernæringsfaglige emner. Her kan findes viden om alle næringsstoffer fx på www..altomkost.dk/fakta/forside.htm Hvorfor er kostfibre vigtige? Mad med et højt indhold af kostfibre fx kornprodukter, frugt og grønt regulerer vores appetit ved at mætte godt. … Læs resten

Flere gallerier | 18 kommentarer

At skumme suppen

Dette galleri indeholder 2 billeder.

Når suppen koger op, vil der samle sig skum omkring urenheder i suppen. Dette skum skal væk, ellers bliver suppen uklar.

Flere gallerier | Skriv en kommentar

Fremstille flødeterninger

Dette galleri indeholder 2 billeder.

Når du har en rest fløde hældes den i de poser som er fremstillet til at lave isterninger i. Posen lægges i fryseren – så har du altid lidt fløde til f.eks. at pifte sovsen op med.

Flere gallerier | 16 kommentarer